Vill du bli aktiv?

Posted on Sep 9, 2013

Är du ny på LTH eller bara sugen på att bli aktiv inom kåren?

Vi hoppas många av er träffade oss på Markespiqueniquen den 4 september. Kanske fick du smaka en god cup cake eller så fick du en broschyr?

Vi i BEST söker alltid efter nya medlemmar och vi håller just nu på att rekrytera inför det kommande året. I år kommer vi arrangera ett kulturutbyte här med Grekland och Tjeckien, det kommer bli en rolig vecka med massa roligt folk och olika aktiviteter. Vi kommer även arrangera en ingenjörstävling i vår och en sommarkurs senare i sommar. Utöver detta träffast vi varje vecka och hittar på en massa kul saker.

Förutom dessa aktiviteter på hemmaplan så finns det oändliga möjligheter att resa till andra BEST-grupper i Europa. Vad sägs om stormöten med mellan 200-300 engagerade teknologer från 95 olika universitet i 33 länder? Eller kanske en resa till en grupp lite närmre Lund för att diskutera hur vi ska utvcekla BEST i Norden?

Det kommer finnas många kurser, en mängd kulturutbyten och ännu fler möjligheter att resa på andra arrangemang. The sky is the limit!
Det är både utvecklande, meriterande och roligt att vara med i BEST!

Vill du bli medlem i BEST? Kontakta oss på lund@best.eu.org så berättar vi mer!