September 21, 2013

Trainings

Inom BEST finns det ett system med interna kurser och workshops man kan delta i som medlem i en lokalgrupp.

Kurser såsom t ex ledarskap, HR, kommunikation och presentationsteknik, ekonomi, fundraising och ledarskap är bara några exempel på några av de otaliga kurserna som erbjuds internt inom BEST.  Inriktningen på dessa kurser är vanligtvis mot arbete inom organisationen men samma kunskaper som behövs för det interna arbetet är minst lika (om inte än mer) relevanta när man till slut kommer ut i verkligheten (arbetslivet) efter studierna.

Kurserna hålls av speciella utbildare (ofta skickliga studenter) som utbildats inom organisationen för sina uppgifter. Flera av dessa skickliga utbildare fortsätter senare sin karriär efter sina avslutade studier inom t ex utbildningsföretag med inriktning mot näringslivet och håller nu kurser för företag.  Kurser och workshops / trainshops inom BEST hålls vanligen i samband med de olika evenemangen och mötena i de olika regionerna i Europa men även ibland som helt separata kurstillfällen.

Hur anmäler man sig till en intern utbildning ?

Genom att gå med och bli aktiv i din lokala BEST gruppen här på LTH så öppnar sig möjligheten att vidareutbilda sig. Ju aktivare man är och ju mer man engagerar sig dess mer kunskap och erfarenhet får man som kan ta med sig ut i arbetslivet.

DSC_0222-2
8770656555_e7af34eb0f_o

8777241444_aea5fe9652_o